Mirisna ulja

Mirisna ulja ili mirisni štapići mogu vaš dom ili ured pretvoriti u opuštajuću mirisnu oazu.. Svako ulje ima specifična svojstva i učinke, neka su umirujuća, druga okrepljujuća, a treća su pogodna za regeneraciju. Istražite i odaberite svoj omiljeni miris i odmorite se od svakodnevnog stresa.

Korištenje eteričnih ili mirisnih ulja u svrhu poboljšanja tjelesnog i duhovnog zdravlja i vitalnosti naziva se aromaterapija.

Pročitajte više

Aromaterapija je poznata od davnina, a sve civilizacije su koristile aromatične pripravke za izradu parfema, mirisa za sobe i ljekovitih pripravaka. Eterična ulja također su bila glavno sredstvo obrane od zaraznih bolesti.

Aromaterapija, u kojoj se također koristi ulje, oblik je alternativne medicine koji se koristi od 1937. godine. Poznato je da korištenje eteričnih ili mirisnih ulja može pomoći kod depresije, okrijepiti duh i tijelo te opustiti prije spavanja.

Najčešći način korištenja ulja je u isparivaču ili difuzoru
(električni uređaj u koji ulijevamo vodu i mirisno ulje).

Mirisna ulja se također mogu koristiti u proizvodnji sapuna, parfema, mirisnih svijeća i drugih proizvoda. Mogu se koristiti i za obogaćivanje kupke za odrasle. Mogu se dodati i domaćim sredstvima za čišćenje, omekšivačima ili praškom za pranje rublja.

Savjet: Napravite parfem ili sapun i poklonite ga svojim najdražima.

Mirisna ulja i štapići stvaraju ugodnu atmosferu i blagotvorno utječu na psihičko stanje ljudi. Mirisni štapići mogu biti lijep i nenametljiv ukras vašeg doma.

Isprobajte naša mirisna ulja i bit ćete očarani kvalitetom, kao nad nevjerojatnim, dugotrajnim mirisom. Unesite sklad i ravnotežu u svoj svakodnevni život. Razmazite sebe i svoje tijelo i odvojite vrijeme za sebe.


Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.