console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");

ČAJI

Čajevi su bezalkoholni pripravak koji sadrži tein, a priprema se od listova čajevca. Pripremite ga tako da osušene listove prelijete kipućom vodom. U listove se mogu dodati i drugi začini ili voćni dodaci

Izvorna domovina čaja je Indija. Čaj se može piti na različite načine, na Tibetu na primjer piju čaj s jakovim maslacem i solju, dok se u Europi uglavnom dodaje šećer, mlijeko, limun, rum,…

Pročitajte više

Prema procesu proizvodnje razlikujemo 4 vrste čajeva prema oksidaciji listova:

  • crni čaj
  • zeleni laj
  • oolong
  • bijeli čaj

Čajevi – piće ili lijek?

Blagotvorno i ljekovito djelovanje biljaka poznato je već tisućljećima. Kamilicu svi znaju kao čaj za želučane i probavne probleme, čaj za spavanje s marakujom, čaj za umirenje s mirisom lavande, čaj od šipka i još bi mogli nabrojati.

Danas je vrlo raširena uporaba čajeva u takozvanim filter vrećicama, jer su pogodni za brzu i prije svega jednostavnu pripremu. No, prirodni čaj i organski čaj sve su popularniji jer se u njihovoj proizvodnji koriste samo certificirane sirovine najviše kvalitete.

Na našoj web stranici nudimo čajeve dvije obiteljske tvrtke Shot maa i Solaris. Shoti maa inspirira jogijsku tradiciju. Organski čajevi se prave na temelju iskustva i znanja o bilju, jogi i prirodnoj hrani. Solaris ima sjedište u Irskoj i specijaliziran je za miješanje organskih čajeva i biljnih infuzija za što je također međunarodno nagrađivan.

Pobrinite se da uživate posebno u kvalitetnom čaju, bilo da se radi o osvježavajućem napitku ili kao lijeku za ublažavanje raznih tegoba.


Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.