Relaksacija

Opuštanje i dobro osjećanje je put do sretnog života.

Ako vam je stalo do svog zdravlja i tražite proizvode za opuštanje i opuštanje tijela kao što su : akupresurni jastuk, akupresurni pojas, akupresurni prsten, umirujuće kamenje, kineske kuglice za meditaciju i još mnogo toga, na pravom ste mjesto. U našoj online trgovini možete pronaći sve za opuštanje tijela i duha.

Budući da je dobrobit ključna za sreću, predstavljamo vam nekoliko načina za opuštanje i opuštanje :

Počitajte više

Akupresura

Akupresura je najučinkovitija metoda za samoizlječenje bolesti snagom i osjetljivošću ljudske ruke. Obrađuje sve aspekte čovjeka kao cjeline: tijelo, emocije, um i duh. On ih tretira kao jedno, a ne kao zasebne dijelove. Akupresurom oslobađamo napetost mišića i uravnotežujemo vitalne životne snage tijela.

Umirujuće kamenje

Umirujuće kamenje je glatko, polirano drago kamenje koje se koristi za ublažavanje stresa i tjeskobe . Obično su ovalnog oblika s udubljenjem veličine palca. Dok se je uobičajeno kamenje koje se nalazi u vodenim tijelima izvorno koristilo za to, danas se umirujuće kamenje često izrađuje od poludragog i dragog kamenja.

Kineske kuglice

Ove iscjeljujuće i meditativne kuglice se već dugi niz godina koriste u kineskoj medicini kako bi podržale fleksibilnost i cirkulaciju krvi u rukama i prstima. Rotirajte kuglice u jednoj ruci tako da dvije kruže jedna oko druge – tako masirajuće i stimulirajuće točke na dlanu. Redovito mijenjajte smjer rotacije i ruku. Oslobađanjem rezervne energije može se postići osjećaj općeg blagostanja. Povećat će se sposobnost koncentracije i unutarnja snaga. Unutar zrna nalazi se poseban zvučni mehanizam koji pri njihovom korištenju ispušta ugodan terapeutski zvuk koji djeluje opuštajuće i umirujuće na cijelo tijelo i um.

Stres donosi razvoj mnogih bolesti, a u opasnosti su i svi oni koji svoje emocije i sebe stavljaju na drugo mjesto. To su obično ljudi koji su skloni zadovoljiti druge umjesto da slušaju vlastite želje. Uvijek su spremni priskočiti u pomoć, stavljajući svoje potrebe u drugi plan.

Nikad nije kasno da se sve počne ispočetka. Međutim, da biste mogli početi iznova, prvo se morate riješiti prošlosti koja vas tišti. Prestanite živjeti s teretom prošlih gubitaka i neuspjeha. Ionako je trenutno gotovo… Počnite živjeti započinjući dan punim plućima. Gradite svoj život na novim počecima i uklonite sve negativno iz svog života. Neka loše stvari budu stvar prošlosti…

Dakle, vjerujte u sebe i ne dopustite da vas svaka stvaer oslabi. Vjerujte, nećete dugo čekati na uspjeh, samo budite sigurni u sebe i ne dopustite drugima da hodaju po vama!


Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.