Svijeće

Svijeće su bile među najranijim izumima antičkog svijeta, što pokazuju svijećnjaci iz Egipta i Krete, koji datiraju iz najmanje 3000. pr. Prije korištenja električne energije u kućanstvu, uz uljanice, bile su jedno od najčešćih rasvjetnih sredstava. Danas se najviše koristi u dekorativne i obredne svrhe. Moderne svijeće dolaze u raznim bojama, oblicima, mirisima i veličinama.

Bilo da vam trebaju ukrasne svijeće, mirisne svijeće, svijeće od soje, prirodne svijeće, sve to i više možete pronaći u našoj online trgovini. ..Udahnite svoje omiljene arome u naš dom uz naš izbor mirisnih svijeća. Od slatkog i ljutog do svježeg i cvjetnog, postoji aroma koja pristaje svakom domu.

U kršćanstvu goruća svijeća predstavlja Kristov nauk, zbog čega na svetoj misi uvijek gori na oltaru. S njima se i kršćani sjećaju svojih mrtvih. U predbožićno (adventsko) vrijeme palimo ih na adventskim vjencima.

Ima li boljeg načina da unesete toplinu u svoj dom od lijepe mirisne svijeće? Bilo da unaprijed razmišljate o ugodnim mirisnim jesenskim mirisima, tražite poklon za voljenu osobu, razmazite mamu malo aromaterapije ili se nadate da ćete pronaći miris koji će vam pomoći da se opustite nakon dugog dana – umirujuća mirisna svijeća čini sve svjetlijim . Ako više volite cvijeće, tu su prekrasni mirisi poput jasmina i gardenije, a oni koji naginju bogatijim, mošusnijim profilima uživat će u vaniliji, duhanu ili pačuliju.

Mirisne svijeće najbolje su za ukrašavanje blagovaonskog stola, tako da aroma vaše hrane i dalje ima središnje mjesto. One plutajuće su idealne za večeru ili koktele.

[/ accordion-item]

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.