Njihala

Visak je privjesak na lančiću kojeg koristimo za dobivanje podataka/informacija koje ne mogu percipirati normalna osjetila.

Visak pokreće naše misli, našu podsvijest, koja, kroz trzanje mišića, pomiče visak u određenom smjeru. Može odgovoriti na jednostavna pitanja ili nam pomoći pronaći izgubljene stvari.

Visak se koristi u aromaterapiji, biljnoj medicini, radionicama, homeopatiji, terapiji eteričnim uljima, u čitanju kartica i u liječenju.

Gdje kupiti visak?

Visak možete kupiti u našoj web trgovini. Nudimo mnoge vrste: visak s kamenjem, visak s kristalima, spiralna visak…

Pročitajte više

Pri korištenju viska koristimo pozitivne učinke kozmičkog zračenja. Tako se visak može koristiti i za prepoznavanje bolesti i terapija, prikladnosti dodataka prehrani i zračenja u stambenim prostorima. Izvor kozmičkog zračenja su Zemlja, Sunce, planeti i cijeli svemir. To zračenje djeluje na mnoga živa bića, a to je najviše uočljivo kod životinja. Kozmičko zračenje ima uglavnom pozitivne učinke i poznato je da nas vodi na našem svakodnevnom putu.

Kako koristimo visak?

Visak se može koristiti na razne načine. U svom najjednostavnijem obliku, možete ga koristiti za odgovaranje na pitanja ili pomoć pri donošenju odluka . Visak se također može koristiti u medicinske svrhe i prepoznavanje alergija , za čišćenje i ublažavanje negativnosti u prostoriji kako bi se lakše pronašli izgubljeni predmeti ili kod kućnih ljubimaca. Iznimno lijepo dizajniran spiralni visak će impresionirati one koji se bave spiralnim energijama za čišćenje aure i drugih polja. Vrlo snažan visak koji je prikladan i za iskusne i za početnike.

Njime možemo zatvoriti negativne portale, očistiti auru od neželjenih otvora i izvršiti vrlo duboko itemeljito čišćenje aure i bioenergetskih polja ljudi, životinja, biljaka i prostora.

Jasno postavljajte konkretna pitanja kako bi ono odgovorilo “da” ili “ne”. Što je pitanje preciznije, to će i odgovor biti precizniji. Uzmite si vremena za pronalaženje odgovora pomoću njihala, uvijek budite strpljivi, jer neki odgovori traju dosta vremena.


Energetski proizvodi

Visak zeleni aventurin

119.00kn z DDV
Nema na zalihi
Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.