Njihala

Visak je privjesak na lančiću kojeg koristimo za dobivanje podataka/informacija koje ne mogu percipirati normalna osjetila.

Visak pokreće naše misli, našu podsvijest, koja, kroz trzanje mišića, pomiče visak u određenom smjeru. Može odgovoriti na jednostavna pitanja ili nam pomoći pronaći izgubljene stvari.

Visak se koristi u aromaterapiji, biljnoj medicini, radionicama, homeopatiji, terapiji eteričnim uljima, u čitanju kartica i u liječenju.

Gdje kupiti visak?

Visak možete kupiti u našoj web trgovini. Nudimo mnoge vrste: visak s kamenjem, visak s kristalima, spiralna visak…

Pročitajte više

Pri korištenju viska koristimo pozitivne učinke kozmičkog zračenja. Tako se visak može koristiti i za prepoznavanje bolesti i terapija, prikladnosti dodataka prehrani i zračenja u stambenim prostorima. Izvor kozmičkog zračenja su Zemlja, Sunce, planeti i cijeli svemir. To zračenje djeluje na mnoga živa bića, a to je najviše uočljivo kod životinja. Kozmičko zračenje ima uglavnom pozitivne učinke i poznato je da nas vodi na našem svakodnevnom putu.

Kako koristimo visak?

Visak se može koristiti na razne načine. U svom najjednostavnijem obliku, možete ga koristiti za odgovaranje na pitanja ili pomoć pri donošenju odluka . Visak se također može koristiti u medicinske svrhe i prepoznavanje alergija , za čišćenje i ublažavanje negativnosti u prostoriji kako bi se lakše pronašli izgubljeni predmeti ili kod kućnih ljubimaca. Iznimno lijepo dizajniran spiralni visak će impresionirati one koji se bave spiralnim energijama za čišćenje aure i drugih polja. Vrlo snažan visak koji je prikladan i za iskusne i za početnike.

Njime možemo zatvoriti negativne portale, očistiti auru od neželjenih otvora i izvršiti vrlo duboko itemeljito čišćenje aure i bioenergetskih polja ljudi, životinja, biljaka i prostora.

Jasno postavljajte konkretna pitanja kako bi ono odgovorilo “da” ili “ne”. Što je pitanje preciznije, to će i odgovor biti precizniji. Uzmite si vremena za pronalaženje odgovora pomoću njihala, uvijek budite strpljivi, jer neki odgovori traju dosta vremena.


Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.