console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");

Crveni jaspis

Crveni jaspis ima tamnocrvenu boju koja se kreće od svijetlo crvene do smeđe crvene. Značenje crvenog jaspisa je čvrstoća, strast i zaštita . To je kamen koji donosi ravnotežu, izdržljivost, hrabrost i unutarnju snagu ratniku. Kada vašem tijelu i umu treba energija, obratite se ljekovitim svojstvima crvenog jaspisa kako biste se vratili na pravi put. Ima duboke rezonantne vibracije sa tlom, što ga čini tako čvrstom silom uzemljenja.

Pročitajte više

To je drevni kamen s dugom poviješću liječenja. Stoljećima se slavi kao talisman za mađioničare, učenjake i pisare. Ali bio je i popularan kamen ratnika. Crveni jaspis je vrlo zaštitni kamen poznat po zaštiti od svih vrsta prijetnji . Zato je bio tako popularan kristal za ratnike ili one na bojnim poljima. Ne samo da sprječava opasnosti, da ne spominjemo elektromagnetski smog i onečišćenje, već je poznat i po tome što održava cirkulaciju jakom i tijelo u stalnom stanju detoksikacije..

Bilo da ste sramežljivi ili čak previše agresivni tijekom seksa – općenito ga možete koristiti za liječenje seksualnih problema kod parova i pojedinaca. Poboljšava snagu tantre, promiče seksualni interes i kompatibilnost s partnerom te potiče individualnu stimulaciju , što dovodi do kreativne hrabrosti, vatrene strasti i zdravog stava prema seksu.

Nošenje crvenog jaspisa jedan je od najboljih načina da unesete dosljedno ozdravljenje, snagu i strast u svoj život . Ako odaberete amulet, talisman ili komad nakita koji sadrži crveni jaspis, možete biti sigurni da će vam uvijek prekrivati ​​leđa sve dok ga nosite. Kada nosite narukvicu od crvenog jaspisa, navlačite zaštitni ogrtač i održavate njezine bogate vibracije.


Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.