Kamenje od lave

Kamenje od lave nastaje kada se plinovi u lavi ohlade i skrućuju da tvore stijene, prirodno je povezano s elementima vatre i zemlje. Smatra se da ima jaku vezu sa zemljom i predstavlja stabilnost i uzemljenje . Kada su u pitanju različite vrste stijena na Zemlji, lava kamen je jedan od najčešćih.

Kamen od lave zapravo nema “izgled” nečega što je ljekovito, ali se upravo za to koristi stoljećima. Kada razmišljate o kamenju lave, važno je znati da njihovo podrijetlo igra ključnu ulogu u njegovim energetskim svojstvima . Budući da je lava poznata po svojim svojstvima uzemljenja, divna je za smirivanje emocija . Budući da dolazi iz sirove energije, smatra se kamenom ponovnog rođenja i odbacivanja nepotrebnih slojeva emocionalne vezanosti.

Pročitajte više

Oni su fantastični za stabilizaciju i uzemljenje korijenske čakre. To je zbog snažne povezanosti sa Zemljom i njenog stvaranja u središtu Zemlje. U narodnoj tradiciji davao se i vojnicima kako bi im pomogao da ostanu mirni tijekom bitke.

Kamen od lave (kao i većina ljekovitog dragog kamenja) obično se preporučuje da se nosi u bliskom kontaktu s kožom, ako ne i izravno na koži. To je zato što barijera za apsorpciju uopće nije blokirana. Lava kamen se također može koristiti u sobama za pomoć pri emocionalnom čišćenju ili za održavanje energetskih ravnoteža.

Narukvica ili ogrlica od Lava Stone često je ukrašena drugim kamenjem i kristalima koji doprinose zajedničkom uzemljivanju i ljekovitim svojstvima. Osim toga, Lava Stone je prekrasan difuzor eteričnog ulja za aromaterapiju. Jednostavno dodajte nekoliko kapi svog omiljenog eteričnog ulja i uživajte u dodatnim terapeutskim blagodatima koje ono donosi..


kamenje od lave

925 lava naušnice

13.99 z DDV

Kamenje i kristali

Lava narukvica mala

10.99 z DDV

Kamenje i kristali

Lava narukvica velika

12.99 z DDV
Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.