console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");

Labradorit

Labradorit je u svakom pogledu kamen magije, kristal šamana, gatara, iscjelitelja i svih koji putuju i primaju svemir, tražeći znanje i vodstvo. Za samootkrivanje, izvrsno je za buđenje vlastitog unutarnjeg duha, intuicije i psihičkih sposobnosti . Nalazi se u magmatskim stijenama na nekoliko lokacija širom svijeta, ali je otkriven u istočnoj Kanadi na otoku Paul, blizu naselja Nain u Newfoundlandu i u Labradoru.

Pročitajte više

Također je i najjači zaštitnik mineralnog kraljevstvakoji stvara zaštitnu silu u cijeloj auri i jača prirodne energije iznutra. Štiti od negativnosti i nesreća ovoga svijeta i osigurava sigurno istraživanje alternativnih razina svijesti i olakšava vizionarska iskustva iz prošlosti ili budućnosti.

Labradorit ublažava negativnu stranu naše osobnosti, osobine i postupke koji nam oduzimaju energiju i mogu uzrokovati depresiju ili sram. Pomaže u smanjenju antisocijalnog, nepromišljenog ili impulzivnog ponašanja kod djece , tinejdžera i odraslih koje drugi lako dovedu u nevolje.

Labradorit je dobar za pluća i može pomoći kod respiratornih problema, bronhitisa i prehlade. Pomaže kod probave, regulacije krvnog tlaka, reume i metabolizma. Liječi očne i moždane smetnje, pospješuje mentalnu oštrinu i ublažava tjeskobu i stres. Regulira metabolizam, regulira hormone i ublažava menstrualnu napetost . To je prekrasan alat za vraćanje radosti i spontanosti u vaš život.

Labradorit zrači prevladavajućom energijom plavog kristala, koji stimulira grlenu čakru. Ako je blokirana ili izvan ravnoteže, to može utjecati na zdravlje drugih čakri. Kada je grlena čakra u ravnoteži i otvorena, omogućuje izražavanje onoga što mislimo i osjećamo. Sa svojim preljevnim ritmovima boja može biti od velike pomoći u kombiniranju svih čakri.

Meditacija labradorita omogućuje čovjeku da prepozna čovječanstvo kao “svjetlosno biće”, nadilazi ograničenja prošlosti i misli budućnosti i prihvaća beskonačne mogućnosti trenutka.


Kamenje i kristali

925 Naušnice labradorit

24.99 z DDV

Kamenje i kristali

Narukvica labradorit

9.99 z DDV
Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.