Lapis Lazuli

Lapis lazuli je bio visoko cijenjen u antičko doba zbog svoje lijepe boje. Široko se koristio u skarabejima, privjescima i drugom nakitu, a mljeveno je u prah za boje, sjenila i eliksire za liječenje.

Lapis Lazuli je moćan kristal za aktiviranje višeg uma i jačanje intelektualnih sposobnosti. Potiče želju za znanjem, istinom i razumijevanjem te pomaže procesu učenja. Izvrsno za poboljšanje pamćenja.

Počitajte više

Također je kamen prijateljstva i unosi sklad u odnose. Mreža Lapis donosi mirnu komunikaciju s ljubavlju za dom s temperamentnim tinejdžerima ili djecom s Aspergerovim sindromom, autizmom ili poremećajem pažnje.

To je kristal istine u svakom pogledu . Ona otkriva unutarnju istinu i promiče samosvijest i prihvaćanje tog znanja. Pruža olakšanje stvarima koje su možda bile potisnute i dopušta im da se pojave na površini, što pomaže u smanjenju nelagode ili potisnute ljutnje, te omogućuje samoizražavanje bez ograničenja ili prijetnje.

Lapis Lazuli aktivira psihičke centre u Trećem oku i regulira energiju grlene čakre. Čakra, također nazvana Treće oko, središte je naše percepcije i zapovijedanja. Usmjerava naš pogled i svakodnevnu svijest o svijetu. Ovdje se nalazi naša svijest i ovom čakrom se povezujemo sa samim sobom.

Lapis je jedan od najstarijih duhovnih kamena poznatih čovjekuu i koriste ga iscjelitelji i svećenici za snagu, mudrost i za promicanje psihičkih sposobnosti i unutarnjeg vida. Predstavlja univerzalnu istinu.

Istina je ponekad teška, ali važno je okrenuti taj kamen i vidjeti što je ispod. Da, možda ćete pronaći ograničenja, ali ćete također pronaći nevjerojatnu priliku za rast i slavu. Crystal Lapis Lazuli upozorava da se ne bojimo.


Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.