console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");

Mjesečev kamen

Mjesečev kamen potječe iz mnogih udaljenih dijelova svijeta, od Šri Lanke do hirovitih obala Madagaskara, norveških zemalja Aurore i ogromne Australije.

Kristal mjesečevog kamena ispunjen svjetlošću. Daje vam dublji osjećaj sebe i pomaže vam da postanete usklađeniji sa sobom . Ova samosvijest ne samo da vam omogućuje da prepoznate svoj put, već vas vodi i da prepoznate kada skrenete s puta. Kristalna ljekovita svojstva Mjesečevog kamena djelovat će kao sila vodilja koja će vam pomoći da ostanete na pravom putu i da se krećete jasno i samouvjereno na svom putu.

Pročitajte više

Jedan od najmoćnijih načina da izrazite svoje namjere je uskladiti svoj proces manifestacije s lunarnim ciklusom. Prirodni mjesečev ciklus nudi vam priliku da postavite nove svrhe i ojačate postojeće u različitim razdobljima ciklusa. Budući da značenje kristala Mjesečevog kamena iskorištava moć mjeseca, posebno punog mjeseca, to je moćno oruđe za manifestaciju.

Kako koristiti mjesečev kamen?

Nošenje kristala mjesečevog kamena u obliku nakita moćan je način povezivanja sa svjetlošću kamena i njegovom snažnom vibracijom tijekom dana. Naušnice, narukvice, ogrlice, prsten ili naušnice mogu vas podsjetiti da ostanete vjerni sebi i svojoj svrsi kada se suočite s izborima i odlukama u životu.

Kada nosite kamen u torbici ili džepu, možete se dublje povezati s njegovom energijom kad god vam zatreba. Ako se osjećate izgubljeno ili nesigurno, uzmite kamen u ruku i zatvorite oči kako biste se ponovno povezali sa svojom svrhom i pronašli svoj put.

Kristali u nakitu, bilo naušnica, prsten ili privjesak na ogrlici, danas su predmet komunikacije jer nas predmet ispred nas na neki način tjera da osvijestimo tijelo, sebe i prostor u kojem se nalazimo. su.


Kamenje i kristali

925 naušnice mjesečev kamen

21.99 z DDV
24.99 z DDV
20.99 z DDV
Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.