console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");

Ružičasti kvarc

Ružičasti kvarc je kamen srca i kristal bezuvjetne ljubavi. Nosi meku žensku energiju suosjećanja i mira, nježnosti i iscjeljenja, prehrane i udobnosti. Obraća se izravno srčanoj čakri, otapa emocionalne rane, strahove i ogorčenosti i cirkulira božanskom ljubavlju kroz auru.

Ružičasti kvarc, nazvan Heartstone, korišten je kao znak ljubavi već 600. pr. i još uvijek je važan talisman odnosa. Vrlo je učinkovit u privlačenju nove ljubavi, romantike i intimnosti ili u razvijanju bližih veza s obitelji ili prijateljima. Kao kamen ljubavi, nježnosti i senzualnosti, ružičasti kvarc je snažan afrodizijak koji potiče senzualnu maštu .

Ružičasti kvarc je prekrasan kristal za spavanje za odrasle i djecu koji nudi prekrasne snove i sprječava noćne more. Također pomaže djeci da se ne boje mraka. Jača empatiju, osjetljivost i pomaže u donošenju potrebnih promjena. Također je izvrstan kamen za utjehu tuge.

Pročitajte više

Rose Quartz potiče pravilan rad srca i cirkulaciju krvi. Pomaže u oslobađanju napetosti i stresa te može stabilizirati nepravilan srčani ritam. Osobito podržava ženski reproduktivni sustav, genitalije i povećava plodnost. Pomaže u ublažavanju seksualnih problema i postporođajne depresije.

Ružičasti kvarc je najvažniji kristal srcai srčane čakre, koji podučava pravu bit ljubavi te pročišćava i otvara srce na svim razinama. Također uravnotežuje energiju yin-yanga i može dovesti sve druge čakre u sklad i jedinstvo sa srcem.

Rose Quartz je uobičajeni kamen za meditaciju koji koriste žene. Pomaže u nastojanjima da se razumiju i potaknu ljubavni odnosi i da se unese nježna energija u svaki dan.

Bilo da tražite novu vezu, produbljujete romantično partnerstvo, naučite voljeti sebe ili jednostavno želite unijeti više ljubavi u svoj život , Roževec je najbolji kamen za vas.


Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.