Prsteni

Prstenje za sve ukuse čeka vas. U našoj ponudi gdje možete pronaći kako srebro tako i prstenje s dragim i poludragim kamenjem. Pregledajte našu ponudu i pronađite pravu za vas! Pravi prsten najbolji je način da dodate novu dimenziju svom ormaru.

Kada mijenjate izgled haljine, dodaci su ženi najbolji prijatelj i moderan ili s kamenjem, prstenje nije iznimka.

Pročitajte više

Osim što ukrašava tijelo, prsten djeluje kao simbol autoriteta, odanosti ili društvenog statusa. Najstariji postojeći prstenovi su oni pronađeni u grobnicama starog Egipta. Egipćani su prvenstveno koristili pečatne prstenove. Stari Grci su bili skloniji koristiti prstenje isključivo za ukras. U Rimu su bili važan simbol društvenog statusa. U ranim stoljećima Rimske Republike većina prstenja bila je izrađena od željeza, a nošenje zlatnih prstenova bilo je ograničeno na samo nekoliko slojeva, poput patricija, koji su bili na visokim položajima. No, sve do 3. stoljeća prije Krista, privilegija nošenja prstenja bila je proširena na klasu vitezova, tijekom Rimskog Carstva gotovo svaka osoba osim roba mogla je nositi zlatni prsten.

Do 19. stoljeća tradicionalne razlike među vrstama prstenja uvelike su se povukle. Kvalitetni moderni prstenovi, od kojih su mnogi strojno izrađeni, obično su izrađeni od zlata ili srebra i imaju dijamante ili drugo drago kamenje standardne veličine. Nose se ili za jednostavan ukras ili kao simbol zaruka i bračne vjernosti.


Kamenje i kristali

925 Prsten aventurin mali

19.99 z DDV

Kamenje i kristali

925 prsten malahit

26.99 z DDV
20.99 z DDV

Kamenje i kristali

925 Prsten tirkiz

26.99 z DDV
11.99 z DDV
12.99 z DDV

Cvijet života

Prsten cvijet života

15.99 z DDV
29.99 z DDV
14.99 z DDV

Kamenje i kristali

Prsten tigrovo oko

17.99 z DDV

Kamenje i kristali

Prsten tirkiz

17.99 z DDV
Nema na zalihi
19.99 z DDV
Nema na zalihi

Kamenje i kristali

Prsten Turmalin

19.99 z DDV
Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.