console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");

Roleri za lice

Roleri za lice obično su izrađeni od žada, karanfila ili nekog drugog kristala inamijenjeni su za nježnu masažu lica i stimuliranje limfnog sustava da se riješi toksina, ublažava napetost mišića, smanjuje natečenost i potiče protok krvi te tako povećava sjaj vaše kože .

Ova vrsta masaže lica (uvijek s uljem ili serumom) ključna je za odvod viška tekućine s lica te će redovitom uporabom tonizirati i zategnuti kožu. Neki valjci za lice imaju dva kraja: jedan s velikim kamenom – namijenjen za čelo, obraze, čeljust i vrat – i jedan s manjim koji dobro pristaje ispod očiju.

Rolerima za lice poboljšat ćete elastičnost kože i zaustaviti proces starenja kože te tako stvoriti mladolik i blistav izgled. Provjerite ponudu izuzetnih kristalnih valjaka od pravog kamena..

Pročitajte više

Mnogi ljudi koriste valjke za lice preko maske kako bi pomogli sastojcima da dublje prodru, ali također možete koristiti valjak za lice kao zadnji korak u rutini njege kože iz istog razloga za povećanje apsorpcije proizvoda.

Dok većina kristalnih rolera za lice ostaje prirodno hladna, korištenje dodatnog ohlađenog sužava pore i budi umorno lice na kraju dugog dana (ili rano ujutro). Također su izvrsni za glavobolje . Koristite ga dva do tri puta tjedno, barem pet minuta, a za nekoliko tjedana primijetit ćete razliku na licu.

Pomaže učvrstiti kožu nježnom masažom. Također pomaže u detoksikaciji kroz limfni sustav, koji je glavni tjelesni detoksikacijski sustav. Metafizički, donosi mir i sklad, za koje se vjeruje da privlači sreću i prilike, a poznato je i da pomaže u smanjenju stresa.


14.99 z DDV

Kamenje i kristali

Roler za lice ametist

29.99 z DDV

Kamenje i kristali

Roler za lice žad

21.99 z DDV
Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.