console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");

Zaštitne maske

Zaštitne maske u ovom trenutku nisu samo za vašu sigurnost, već i za dobrobit bližnjih s kojima ste u kontaktu.

Razlozi za kupovinu maske za lice :
ZA SEBE – Postoje dokazi koji upućuju na to da ćete s jakim imunološkim sustavom imati veće šanse za borbu protiv bilo koje bolesti. Nošenje maske vas možda neće u potpunosti spriječiti da udahnete bilo koju od čestica koje se roje u zraku, ali može prilično dobro zaustaviti većinu čestica koje osoba s kojom komunicirate izlučuje.
ZA DRUGE – Znamo da nositelji virusa COVID-19 neko vrijeme mogu biti asimptomatski, ali su i dalje jednako zarazni i mogu prenijeti virus na ljude oko sebe. Stoga je bitno poduzeti potrebne mjere opreza za nošenje maski kako se virus ne bi nesvjesno širio.

Pročitajte više

Maske nisu tu samo da vas zaštite od infekcije, već da zaštite druge od infekcije s vaše strane. Mnoge infekcije covid-19 potpuno su asimptomatske, što znači da ljudi ne pokazuju znakove infekcije i ne znaju da su zarazni. Zato su maske potrebne…

Maske za lice nisu modni dodatak, ali s obzirom na to da ćemo ih morati nositi još neko vrijeme, ovo je dobar razlog da potražimo onu koja nam se najviše sviđa. Perive zaštitne maske dizajnirane su za višekratnu upotrebu, lako se peru na 60°C i tako uklanjaju viruse i bakterije. Maske za pranje nisu medicinske i nisu namijenjene zdravstvenim djelatnicima.

Pravilna uporaba – Prije nanošenja maske operite ili dezinficirajte ruke. Maska treba pokriti usta, nos i bradu. Maska za pranje se mijenja kada je vlažna. Uklonite masku čistim rukama, dodirujući samo trake.


Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.