console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");

Za dom

Je li vrijeme da svom domu udahnete novi život? Domaći dekori kao što su svijeće i ukrasne figurice mogu napraviti veliku promjenu u vašem domu uz minimalan trud. Otkrijte luksuzne ukrasne dodatke , od lampiona, mirisa do Feng Shui kućnog uređenja. Načela Feng Shuija navode da oponašanje vanjštine u vašem domu stvara trajno dobro raspoloženje, optimizira vaše zdravlje i općenito poboljšava vaš život. Naša široka paleta proizvoda nudi savršenu priliku da poboljšate svoj dekor i unesete dio svoje osobnosti u svoj dom.

Bez obzira što za vas znači ‘dom’, u mjestu koje zovemo dom definitivno postoji nešto nostalgično. To je mjesto gdje jedemo, mjesto s prijateljima i obitelji, gdje uživamo u domaćoj robi i dekoru i mjesto koje sami napravimo.

Pročitajte više

Preseljenje u novi dom može biti jedna od najvećih životnih radosti, ali može biti i vrijeme neizvjesnosti, posebno kada se uređuje. Kako svoj prostor učiniti najboljim, a istovremeno odražavati vaš osobni stil? Učinite to dobro i na kraju ćete dobiti udoban, sretan dom.

Naši su domovi produžetak onoga što jesmo: ono što radimo unutar zidova našeg prebivališta oblikuje naše raspoloženje, utječe na našu produktivnost i utječe na naš pogled na život. Znanstvene studije su pokazale da možemo utjecati na svoju sreću prilagođavajući male navike i rutine koje čine naš svakodnevni život – zapravo, kontroliramo svoj pogled na život.

Sobe mogu biti tradicionalne ili moderne, svečane ili opuštene, vizualno tople ili hladne.Trebalo bi se potruditi shvatiti kako biste željeli živjeti u određenom prostoru.


6.99 z DDV

Feng Shui za dom

Feng Shui drvo karneol 100

14.99 z DDV
14.99 z DDV
14.99 z DDV

Plamenici i lampioni

Mirisni briketi Mystery

3.99 z DDV

Aromaterapija

Mirisni štapići Sun

2.99 z DDV

Plamenici i lampioni

Plamenik cvijet života

10.99 z DDV

Plamenici i lampioni

Plamenik drvo života

12.99 z DDV

Energetski proizvodi za dom

Stolni zen vrt

20.99 z DDV

Plamenici i lampioni

Svijećnjak Lotus iz školjki

15.99 z DDV
24.99 z DDV
15.99 z DDV
Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.