console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");

Energetski proizvodi za dom

Energetski proizvodi za dom – naši domovi trebaju biti mjesta koja volimo, gdje se volimo probuditi i vratiti kući. Ako želite udahnuti više života svom životnom prostoru stvaranjem sretnog, zdravog i ugodnog okruženja, onda nema boljeg mjesta za početak od principa feng shuija.

Učinite svoj dom mjestom opuštanja, mira i pozitivnosti . Ali u životu se to događa i ponekad je teško držati stvari u redu. Srećom, kineska filozofija feng shuija nudi mnoštvo korisnih savjeta za održavanje pozitivnog i uravnoteženog životnog okruženja.

Ako se u svom domu ne osjećate najbolje, možda je krivo što u stanu imate stvari koje koče svježi priljev pozitivne energije.

Provjerite široku paletu proizvoda u kategoriji Energija za dom kako biste unijeli mir i sklad u svoj dom .

Pročitajte više

Postoje dva načina da se kući vratite s pozitivnom energijom. Dom se može projektirati i izgraditi kao dom s pozitivnom energijom od samog početka ili se postojeći dom s nultom energijom može transformirati u dom s pozitivnom energijom.

Feng Shui za dom, naziv dolazi od kineskih riječi “feng” i “shui”, što u prijevodu znači “vjetar” ili “voda”. Ovaj koncept proizlazi iz drevne pjesme koja govori o tome da je ljudski život povezan i da teče s okolinom oko sebe.

U azijskoj kulturi ova se filozofija naziva Tao, što znači “put”. Taoizam je put prirode i svi osnovni principi feng shuija odražavaju prirodu. Pogledajte bitna načela feng shuija: zapovjedni položaj, bagua i pet elemenata.

Pet elemenata – zemlja, metal, voda, drvo i vatra – potječu iz taoističke tradicije. Elementi su međusobno povezani u pet faza u životu, koji zajedno stvaraju cjelovit sustav. U pravilu, feng shui praksa radi na balansiranju ovih pet aspekata u vašem domu i svakom od vaših područja života.

Da biste elemente ugradili u svoj život i svoj dom, morate odrediti kamo želite usmjeriti svoju energiju. Poput bague, birate jedno do tri područja svog života koja želite poboljšati. Zatim poboljšajte svoju energiju i energiju svog doma dodavanjem predloženih boja ili oblika u ovoj prostoriji, npr. feng shui drvo, feng shui privjesak,…


Energetski proizvodi za dom

Stolni zen vrt

20.99 z DDV
Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.