Feng Shui za dom

Feng Shui za dom, naziv dolazi od kineskih riječi “feng” i “shui”, što znači “vjetar” ili “voda” . Ovaj koncept proizlazi iz drevne pjesme koja govori o tome da je ljudski život povezan i da teče s okolinom oko sebe.

Feng shui je složen sustav drevnih praksi koji ima za cilj poboljšati vašu dobrobit u prostoru (bilo da se radi o domu, uredu ili vrtu) promicanjem dobrog protoka energije u tom prostoru..

Da biste elemente ugradili u svoj život i svoj dom, morate odrediti kamo želite usmjeriti svoju energiju. Poput bague, birate jedno do tri područja svog života koja želite poboljšati. Zatim povećajte svoju energiju i energiju svog doma dodavanjem predloženih boja ili oblika u ovu sobu , npr. feng shui drvo, feng shui privjesak, …

Pročitajte više

U azijskoj kulturi ova se filozofija naziva Tao, što znači “put”. Taoizam je put prirode i svi osnovni principi feng shuija odražavaju prirodu. Pogledajte bitna načela feng shuija: zapovjedni položaj, bagua i pet elemenata.

Pet elemenata – zemlja, metal, voda, drvo i vatra – potječu iz taoističke tradicije. Elementi su međusobno povezani u pet faza u životu, koji zajedno stvaraju cjelovit sustav. U pravilu, feng shui praksa radi na balansiranju ovih pet aspekata u vašem domu i svakom od vaših područja života.

Ako se u svom domu ne osjećate najbolje, možda je krivo što u stanu imate stvari koje koče svježi priljev pozitivne energije. Provjerite bogatu ponudu proizvoda u kategoriji Feng Shui za dom s kojima ćete unijeti mir i sklad u svoj dom.


Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.