Plamenici i lampioni

U našoj internet trgovini naći ćete različite vrste plamenika i lampiona , izrađenih od različitih materijala. Također imamo široku paletu eteričnih ulja, mirisnih svijeća i tamjana, pogodnih za upotrebu u plamenicima i lampionima. Stvorite ugodnu, romantičnu atmosferu ili koristite eterična ulja i aromaterapiju (što se može učiniti na više različitih načina: inhalacijom, nanošenjem na kožu ili robu, korištenjem u prostoriji) Poboljšati fizičko i mentalno zdravlje i vitalnost .

Pročitajte više

Lanterna je rasvjetni uređaj koji se koristi za osvjetljavanje okolnog područja . Može biti prijenosna ili pričvršćena. Može se koristiti kao bilo koji izvor svjetlosti, za signalizaciju, ukras, vjerske ceremonije ili proslave. Oni su u osnovi izvor svjetlosti (svijeća, fitilj u gorivu) zatvoren u posudu koja štiti plamen kako ga vjetar ne bi ugasio, ali svjetlost može proći.

Izrađuju se u raznim oblicima i veličinama i koriste se za dekoraciju i ugođaj tijekom proslava. Mnogi kineski festivali koriste lampione tijekom proslava. Također je poznato da su stari Kinezi lovili krijesnice, stavljali ih u kaveze ili posude s rupama i koristili ih kao svjetla. Svaki lampion na jednom dijelu ima vratašca kroz koja se može umetnuti veća svijeća koja će osvjetljavati staklo iznutra i tako proizvoditi predivno svjetlo u boji.

Plamenik je objekt koji kontinuirano proizvodi svjetlo koristeći gorivo na bazi ulja neko vrijeme. Korištenje uljanih svjetiljki počelo je prije više tisuća godina i traje do danas, iako je njihova upotreba danas rjeđa. Danas se uglavnom plamenici i uljne lampe koriste za stvaranje određenog ambijenta odn. atmosfera.


6.99 z DDV

Plamenici i lampioni

Mirisni briketi Mystery

3.99 z DDV

Aromaterapija

Mirisni štapići Sun

2.99 z DDV

Plamenici i lampioni

Plamenik cvijet života

10.99 z DDV

Plamenici i lampioni

Plamenik drvo života

12.99 z DDV

Plamenici i lampioni

Svijećnjak Lotus iz školjki

15.99 z DDV
15.99 z DDV
24.99 z DDV
Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.