console.warn && console.warn("[GTM4WP] Google Tag Manager container code placement set to OFF !!!"); console.warn && console.warn("[GTM4WP] Data layer codes are active but GTM container must be loaded using custom coding !!!");

Sunchi – mandala artist

 

Sunchi – mandala artist

 

Villa Viva s ponosom vam predstavlja afirmiranu i svestranu slovensku umjetnicu Sunchi.

Sunchi je umjetnica puna ideja, snažnog kreativnog načina razmišljanja. Stvaranje je ispunjava i povećava njezinu radost i razigranost u životu.

Posljednjih godina uglavnom se bavi crtanjem energetskih slika – mandale, na velikim i malim platnima. Uz to, uživa i oslikavati razne proizvode s uzorcima mandala, poput šalica, novogodišnjih kuglica, privjesaka, kovčežića itd.

U stvaranju energetskih slika – mandala, ona se uroni u svojevrsnu meditaciju, stvara energetsku vezu i povezuje se s višim, srčanim vibracijama ljubavi, radosti i zahvalnosti. Kroz nju prolazi vrtlog energije, prelazi u svojevrsno meditativno stanje i svojom fluidnošću se ulijeva u sliku čiste, energetski pune frekvencije. Iz tog razloga vibriraju u pozitivnim energijama, emitiraju prekrasne vibracije i pojedincima na nesvjesnoj razini otvaraju svoj primat i svoju duhovnu istinu, kada se istinski urone u takvu energetsku sliku – mandalu.

Mandala svojim bojama, linijama i energetskom potporom uvijek poziva određene osobe koje je na nesvjesnoj razini iz određenog razloga privlače. Nije slučajno zašto vas je određena osoba nazvala i privukla svojom prisutnošću.

Uđite u čaroban svijet njezinih unikatnih slika i ručno oslikanih proizvoda. Ako vas neki od proizvoda privuče, samo si ga priuštite za svoju dušu i energetsku podršku sebi i prostoru.

Podržite svoju energiju sa SunChi Mandala proizvodima ovdje.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.