Osobni podaci naših korisnika jedna su od stvari kojima pridajemo veliku pažnju. U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1), administrator web stranice dužan je štititi osobne podatke svojih korisnika. Prikupljamo sljedeće podatke o korisnicima na određenim mjestima na web stranici i u e-mailovima: ime, prezime, spol, adresa, broj telefona, e-mail adresa, klikovi i otvori (u e-mailovima, SMS-ovima i obavijestima te na web stranica). Svi osobni podaci zaštićeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP1), stoga ih nikada ne prodajemo, iznajmljujemo ili na drugi način prosljeđujemo trećoj osobi.

Primatelj e-maila, SMS-a i obavijesti dopušta Mitmedia d.o.o. prikupljanje, segmentiranje, obrada i pohrana prenesenih osobnih podataka, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Također omogućuje korištenje osobnih podataka u svrhu remarketinga (remarketinga) putem Facebook i Google oglasa.

Davanjem svojih podataka korisnik dopušta tvrtki Mitmedia d.o.o. da ih koristi za:
– slanje e-vijesti,
– vođenje izravnog marketinga,
– komunikacija u vezi kupnje,
– provođenje nagradne igre sa sudionicima putem e-maila,
– statistička i tržišna analiza: segmentacija korisnika, praćenje klikova (na web stranici i u e-mailovima) i otvaranje e-mailova za poboljšanje i personalizaciju sadržaja e-mailova,
– slanje e-mailova s ponudama, informacijama o novostima, promocijama i      pogodnostima tvrtke i partnera tvrtke,
– telefonski pozivi (uključujući i mobilne telefone), tekstualne poruke i slanje obične pošte.

Prikupljeni podaci se pohranjuju na neograničeno vrijeme odn. dok korisnik ne bude otkazan. Pojedinac može u bilo kojem trenutku pisanim putem ili na drugi dogovoreni način zatražiti da voditelj obrade osobnih podataka trajno ili privremeno prestane koristiti njegove osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Voditelj obrade osobnih podataka dužan je u roku od 15 dana propisno spriječiti korištenje osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga te u roku od pet dana pismeno ili na drugi dogovoreni način obavijestiti pojedinca koji je to zatražio. Voditelj obrade osobnih podataka mora korisniku, na njegov zahtjev, potvrditi jesu li podaci koji se na njega odnose obrađuju ili ne, omogućiti mu uvid u osobne podatke koji se odnose na njega i njihov prijepis ili kopiranje, dati ispis osobnih podataka koji se na njega odnose. i pružiti informacije o metodama obrade podataka.

Ne snosimo odgovornost za točnost podataka koje unese korisnik.

Savjetujemo svim roditeljima i skrbnicima da djecu poduče sigurnom i odgovornom korištenju interneta, što uključuje dijeljenje njihovih osobnih podataka. Maloljetnici ne bi trebali dostavljati svoje podatke na web stranici www.vilaviva.hr

Ako ne želite primati daljnje ponude od Mitmedia d.o.o., molimo Vas da nas obavijestite pisanim putem na našu adresu, na e-mail info@vitalmarket.hr ili nas nazovite na 003861 344 59 95.